U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

WIJCHEN

Het project Wijchen is een verzameling van tekeningen, schilderijen en tegeltableaus die werden gemaakt over een lange periode. De pentekeningen uit de beginperiode betreffen in het bijzonder het kerkdorp Leur. Later aangevuld met tekeningen van onderwerpen in de gehele gemeente Wijchen. De tekeningen zijn terplaatse getekend.

De acryl schilderijen geven een aardig beeld van alle kerkdorpen binnen de gemeente wijchen.

Begin 2011 werd een boek samengesteld uit hierboven genoemde afbeeldingen.

De titel  ''Kijk eens hoe mooi je bent''

Dit boek beslaat 68 pagina's. Op elke bladzijde Eén of twee afbeeldingen van plaatsen binnen de gemeente Wijchen. Het zijn allen afdrukken van pentekeningen, acrylschilderijen of tegeltableau's getekend door Bert Reuvers. Het boek volgt per pagina een route door de acht kerkdorpen binnen de gemeente Wijchen. Telkens per kerkdorp beginnend met een reproductie in kleur van een acrylschilderij. Op die schilderijen een afbeelding van een voor betreffend kerkdorp specifiek landschap.

* Klik voor de afbeeldingen in galerie op Wijchen

De kostprijs voor het drukken van slechts enkele exemplaren van dit boek is dermate hoog dat is besloten pas na een redelijk aantal inschrijvingen over te gaan tot drukken. Door deze weg te volgen verwachten wij u op een later moment dit boek tegen een aanvaardbare prijs te kunnen leveren.

Wel kunt u dit prachtig uitgevoerde  68 pagina's tellende boek als fotoboek bestellen.  

Email: bert.reuvers@kpnmail.nl