U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

je'TussenStand'

In 2008 verscheen het boek 'TussenStand' .  Mijn jaren in Stad Delden 1936 - 1969.  In dit boek maak je als lezer kennis met  het Delden van toen terwijl je een rondgang maakt door het Delden van  nu. De stad, de straat en de omgeving waarin ik, BertUs Reuvers, werd geboren en ben opgegroeid. De bewoners en de met hen verbonden belevenissen en anekdotes zoals deze door mij werden ervaren.

Het boek is voor Deldenaren en oud Deldenaren een prachtige terugblik die aanzet tot het ophalen van eigen herinneringen.   Voor alle anderen  is het een plezierig lezende informatie over de mooie  tijd van toen, en een aardige kennismaking  met het Twentse Delden. Tevens kan het dienen als gids bij een bezoek aan Delden.(gem.Hof van Twente).

Het boek ISBN nr.:978-90-9023806-7  is verkrijgbaar bij The Readshop te Delden. U kunt ook contact opnemen met de schrijver/ uitgever; bert.reuvers@kpnmail.nl


Wie opent dicht niet

Een kleine bundel met korte gedichtjes uitgave 2010.

 

Verzameling boeken


 

'Kijk eens hoe mooi je bent'

In dit boek uitgave 2011 een verzameling  afbeeldingen van tekeningen, schilderijen en tegeltableau's van  landschappen en gebouwen in de acht kerkdorpen binnen de gemeente Wijchen. Zie hiervoor ook onder de knop Wijchen.